Vodomílek slavil narozeniny
Napsal uživatel Lada Kořínková   
Úterý, 20 Říjen 2015 11:44

Je tomu již 10 let, co světlo světa spatřil malý Vodomílek. Za těch několik let, ale vyrostl, zesílil a hrdě konkuruje stejně starým i starším sportovním klubům. Veliký dík za to patří dlouholeté předsedkyni paní Květě Františkové i Milanu Brychtovi, kteří Vodomílek vypiplali od plínek až do současnosti. A jako správný jubilant i Vodomílek si zasloužil pořádnou oslavu, kterou jsme spojili s jihlavským ježkem, tedy s XI. plaveckými závody handicapovaných sportovců pod názvem Jihlavský ježek.

Přijeli soutěžit plavci z Jindřichova Hradce, Kutné Hory i Kolína a v sobotu 17. 10. 2015 vyhrával opravdu každý. Z bazénu E. Rošického, kde dopoledne probíhaly závody, jsme se přesunuli do Pivního ráje, kde jsme za doprovodu sponzorů odměnili všechny plavce i jihlavské dobrovolníky. Moderování se ujal Milan Řezníček a společně s kouzelníkem vykouzlili všem úsměv na tváři.

Veliký dík patří dlouholetým sponzorům i příznivcům SK Vodomílek, kteří se oslav zúčastnili a plavcům předali diplomy, medaile a odměny, které všem udělaly velikou radost.

Další poděkování patří samozřejmě rodičům, dobrovolníkům i plavcům, bez kterých by Vodomílek nemohl fungovat.

A jaké je naše blahopřání desetiletému oslavenci? Přejeme Vodomílkovi, aby mu to plavalo stejně tak dobře jako doposud a spolupracovali s ním i nadále samí dobří lidé.

 

Fotografie ze závodů jsou zveřejněny v naší fotogalerii.

Kompletní výsledky jsou k dispozici v sekci ke stažení.

Akci podpořilo Statutární město Jihlava, Kraj Vysočina a Pivní ráj.